Hazátlan árokásók kaptak idén Wallenberg-díjat

2020.01.22.
Raoul Wallenbergről elnevezett díjat az ugyancsak nevét viselő egyesület az Emberi Erőforrások Minisztériumával közösen alapította 2010-ben. A díjakat a Mazsihisz budapesti székházában adták át 2020 január 16-án. "Az elismerést olyan személyeknek és szervezeteknek ítéli oda, akik vagy amelyek tevékenységükkel humanista példát mutatnak, és segítik a diszkriminációt elszenvedő embertársainkat." - állítja az eseményről beszámoló cikk a Mazsihisz honlapján.

Soros György az ördög álarcban

2019.04.13.
Jeszenszky Géza, a 1990-1994 közötti Antall-kormány külügyminisztere idén igen aktívan védi Soros Györgyöt. Kezdődött a HVG nevű balliberális fake news gyár honlapján megjelent interjúval "Jeszenszky Géza: Soros György azért mégsem az ördög" címmel. Majd március 18-án megjelent Soros Tivadar Álarcban című könyvéről írt bemutató cikke. Ebben is végig pozitívan ír mind Soros/Schwartz/Szabó "Lexi" Tivadarról, mind annak fiáról, Soros/Schwartz Györgyről. Én a korábbi kiadást olvastam el, s jegyzeteltem ki pár rövid szakaszt, amelyet most közzé kívánok tenni, mert enyhén szólva is árnyalja azt a pozitív és hamis képet, amelyet Jeszenszky próbál terjeszteni a Schwartz családról.

Csunderlik Péter: Radikálisok, szabadgondolkodók, ateisták; A Galilei Kör története (1908-1919) - Könyvbemutató

2019.04.07.
Idén március 21-én volt 100 éve, hogy elindult a Tanácsköztársaság 133 napos rémuralma. Ez még csak "enyhe" bevezetője volt a későbbi 40 éves diktatúrának, amely jóval tovább tartott, de ugyancsak megbukott - aminek idén van 30 éves évfordulója. Azonban ne higgyük, hogy a kommunizmus és mindenféle elkorcsosult utópia, illetve annak hívei ne lennének köztünk. Most is a csatornafedőt kaparásszák alig várva, hogy magyar vérrel ünnepeljék meg a kommunizmus magyarországi hatalomra jutásának századik évfordulóját. A Lenin-fiúk ma is köztünk vannak és a már 9 éves konzervatív kormány tagjait - és ha kell szavazóit - látnák szívesen lógni egy lámpavason, ahogy pl. a 24.hu firkászai vagy Márki-Zay Péter emlegette a többfunkciós világító eszközt. S nyakunkon maradtak a kommunista diktatúra áltörténészei, akik retusálni igyekeznek minden vérvörös bűnt a magyar történelemből. Már tanítványaik is vannak. Itt van mindjárt Csunderlik Péter nevű lelkes múltferdítő, aki a Galilei Körről jelentetett meg egy kötetet 2017-ben. Nagy részletességgel mutatja be megalakulásukat és tevékenységük első felét, ugyanakkor elhallgatja és mentegeti, hogy a csoport tagjai milyen fontos szerepet töltöttek be a Tanácsköztársaság 133 napja alatt különösen annak terrorjában. Szándéka ellenére mégis azt mutatja be igen pontosan fércműve által, hogy a gondolat és a szavak, ha gyűlölettel és beteg ideológiával telítődnek, szükség szerűen vezetnek terrorhoz és diktatúrához.

USA terroristái a felelősek!!!

2018.04.13.
Már vizsgálat sem kell. Meg azután meggyilkolni a vizsgálót, aki nem azt találta, amit akart az Egybesült Állatok és a cionáci izrael. Ez történt Irak megtámadása előtt. Most elég egy teljesen átlátszó és megrendezett ürügy.

Szellemi hullagyalázás a Klubrádióban

2018.02.18.
Már megszoktuk, hogy ha Magyarországon nem ballib kormány van, akkor kitör a diktatúra, ami ráadásul fasiszta és náci. Viszont az ilyen szedet-vetett, minden mondatában amúgy hazug jegyzetbe, még beleerőltetnek egy nem is annyira burkolt nácizást, akkor azért elgondolkodom, hogy vajon a holokauszt egyes mozzanatainak történelmi hitelességét megkérdőjelezni, akár csak kérdéseket föltenni azzal kapcsolatban nagyobb bűn-e, mint a holokauszt áldozatait lépten-nyomon felhasználni pénzszerzésre, vagy mint jelen esetben is, politikai tőkére.

Globális fórum az antiszemitizmus ellen

2015.05.14.
Az antiszemitizmus kifejezés ilyen használata rasszista és kirekesztő! Sértő minden nem zsidó sémita emberre nézve! Inkább beszéljünk arról, hogyan lehet zsidó ellenességet csökkenteni. Egyszerű, mindenek előtt a zsidóknak az alábbi néhány lépést kell megtenniük:
Ternesz Loránd - haereticus.hu@gmail.com

Ezeket a cikkeket olvastad már?