USA terroristái a felelősek!!!

2018.04.13.
Már vizsgálat sem kell. Meg azután meggyilkolni a vizsgálót, aki nem azt találta, amit akart az Egybesült Állatok és a cionáci izrael. Ez történt Irak megtámadása előtt. Most elég egy teljesen átlátszó és megrendezett ürügy.

Köszönjük Obama!

2015.02.18.
Obama nem tett még semmit, csak megnyerte a választást a nyíltan agresszor Bush jelöltjével, McCainnel szemben, mégis 2009-ben megkapta a Nobel-békedíjat. Az indoklás szerint "a nemzetközi kapcsolatok és a népek közötti együttműködés erősítéséért" (Origó). McCainről tudjuk mivé lett: összefeküdt az Iszlám Állam terroristáival, megjelent a Maidanon Ukrainában, hogy nácikkal parolázzon. Ahol McCain megjelenik ott biztosra vehetjük, hogy háború lesz. Obamából mi lett? Tényleg a béke angyalává vált, mint azt elnöksége kezdetén, és e díj után sokan várták?

Miért történelmi jelentőségű a tusnádfürdői beszéd?

2014.11.24.
Egyáltalán nem azért, mert jó beszéd. Szerkezeti hibáiból adódóan kulcsfontosságú elemek tisztázatlanok, nem kellően és nem egyértelműen kifejtettek maradtak. Történelmi jelentőségét az adja, hogy bátran rámutat az uralkodó világszemlélet, liberalizmus erkölcsi bukására, képmutató jellegére és felvillantja vele szemben egy járható utat, a keresztény konzervatív értékrendet. Röviden összefoglalom a tartalmát. Akik mélyebben elemezni szeretnék a cikk végén megadot hivatkozáson elérhetik a teljes beszéd videófelvételét. Egy részletes kivonatot is közlök, amelyből jól látszanak a szerkezeti hibák.
Ternesz Loránd - haereticus.hu@gmail.com

Ezeket a cikkeket olvastad már?