"A bevándorlók jobbak, mint a honos népesség" kijelentés elő- és utóélete

2018.03.26.
Melegh Attila szociológus mellett 500 tudós hisztizik, mert Orbán Viktor évértékelőjében utalt a kormánypárti média által felkapott 2015-ben az - akkor még ballibsi - Origónak adott interjújára. Ebből a beszédben is idézett mondat: "mindenhonnan olyanok érkeznek hozzák (sic!), akik jobbak, mint a hazai népesség". Értette ezt az akkor Afrikából és a Közel-Keletről egyszerre, egy időben megindított migránshordára. Melegh Attila állítólag tudós, rengeteget publikál, amit önéletrajzában hosszasan felsorol. Nos ez a művelt, okos, állítólag világhíres tudós mégis, hogy tud egyetlen cikkben annyi megalapozatlan, dilettáns kijelentést mondani, mint abban a bizonyos Origóban 2015.06.10-én megjelent cikkben?

Szellemi hullagyalázás a Klubrádióban

2018.02.18.
Már megszoktuk, hogy ha Magyarországon nem ballib kormány van, akkor kitör a diktatúra, ami ráadásul fasiszta és náci. Viszont az ilyen szedet-vetett, minden mondatában amúgy hazug jegyzetbe, még beleerőltetnek egy nem is annyira burkolt nácizást, akkor azért elgondolkodom, hogy vajon a holokauszt egyes mozzanatainak történelmi hitelességét megkérdőjelezni, akár csak kérdéseket föltenni azzal kapcsolatban nagyobb bűn-e, mint a holokauszt áldozatait lépten-nyomon felhasználni pénzszerzésre, vagy mint jelen esetben is, politikai tőkére.

"Nemleszkvóta!" - Na persze

2017.12.22.
Kb. úgy nem akar az EU kvótát, mint hogy a bevándorlás nem létezik, erre itt egy kis adalék:
Címkék: menekült, migráns, Soros

A Klubrádió, a világhírű magyargyűlölő rádió már terrorista simogató is lett

2017.12.21.
Ismét tömegbe hajtott egy migráns terrorista: https://888.hu/article-a-tomegbe-hajtott-egy-autos-melbourne-ben
Címkék: migráns, terror

Soros György Mein Kampfja - egy karakter-öngyilkosság bemutatása

2017.06.22.
(Jelen cikkem Soros György: A nyílt társadalom avagy a globális kapitalizmus megreformálása című könyvét hivatott bemutatni. Az idézetek utáni zárójelben lévő számok a Scolar Kiadó, Budapesten 2001. évben megjelent kiadás oldalszámai)

Aki azt várja, hogy Soros könyveinél valamit is számít a cím, és itt majd részletesen, logikusan fölépítve kifejti, hogy mi a nyílt társadalom, az csalódni fog. Ez is egy ellentmondásokkal teli, szedett-vedett, csapongó elmélkedés csupán. Próbál tudományos lenni, próbál filozofálni, de önmagának és olvasóinak egyaránt bevallja, hogy erre valójában képtelen: "Az 1960-as években három éven át foglalkoztam ezzel a problémával, de mivel egy nap rádöbbentem, hogy magam sem értem, mit írtam az előző napon, feladtam." (34) Itt a reflexivitás problémájára gondol, ami világnézetének alapja, s alább ki is fejtem mit ért ez alatt. Ezt a könyvet 2000-ben írta, 70 évesen, s fő művének tartja. Abban mindenképp igaza van, hogy ebben gondolkodásának, világképének ördögi volta minden logikai bukfenc és zavarosság ellenére világosan megjelenik. Ezért is kárhoztatom, hogy ebben a politikai helyzetben, ami most e cikk írásakor van Magyarországon és Európában, amikor a kormány felvállalja az összeütközést Sorossal, akkor a jobboldali média nem idéz ebből a könyvből, ami Soros Mein Kampfjának tekinthető. Őrajta már nem kell karaktergyilkosságot elkövetni, hiszen ezt már önmaga megtette ezzel a könyvvel. Soros önkeze által lett erkölcsi hulla.

Migránsok világnapja

2017.06.20.
Válasz Fabiny Tamás és Beer Miklós videóüzenetére
Ternesz Loránd - haereticus.hu@gmail.com

Ezeket a cikkeket olvastad már?