A vallásfilozófus gábor györgy ismét megbukott vallásfilozófiából

2019.09.28.
Orbán Viktor szeptember 14-én a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége XII. kongresszusán beszélt ismét a keresztény szabadságról, amelyet összevetett a liberális szabadság felfogással. Mint várható volt, ez megint triggerelte a kereszténység gyűlölő vallásfilozófust, gábor györgyöt. Annyira aktivizálta magát, hogy a szektATV-s szereplése mellett a "Mégis félek book" oldalán több bejegyzésben és még a magyargyűlölő klubrádió nevű dögkút Megbeszéljük című műsorába is betelefonálva fejtette ki véleményét a miniszterelnökről és a keresztény szabadságról. Hiába vallásfilozófia a fő foglalkozása - a hobbiként űzött politológia mellett - mégis a legnagyobb hülyeségeket teológiai témákban követte el. (Végig kisbetűvel írom a nevét, de ezt nem tudatlanságból teszem, hanem direkt utalva egy korábbi húzására, amikor rátámadt egy akkor még diák lányra, Párkányi Eszterre. Neki szabad volt lehülyézve, kioktatva és a maga érdemtelen felsőbbrendűségében rátámadni egy lányra, miközben kicsit se rejtegetett képmutatással és álfelháborodással védelmeznek egy trágárkodó, tanulatlan és mocskosszájú senkiházit, nagy blankát, aki épp megkapja azt a kritikát, amelyet megérdemelt. Persze gábor györgy rövid firkálmánya ott is hemzseg az idiotizmustól csak azért, hogy minél többet tudjon rúgni Párkányi Eszterbe. Ezért gábor györgy nevét már régóta csupa kisbetűvel írom le.)

Szellemi hullagyalázás a Klubrádióban

2018.02.18.
Már megszoktuk, hogy ha Magyarországon nem ballib kormány van, akkor kitör a diktatúra, ami ráadásul fasiszta és náci. Viszont az ilyen szedet-vetett, minden mondatában amúgy hazug jegyzetbe, még beleerőltetnek egy nem is annyira burkolt nácizást, akkor azért elgondolkodom, hogy vajon a holokauszt egyes mozzanatainak történelmi hitelességét megkérdőjelezni, akár csak kérdéseket föltenni azzal kapcsolatban nagyobb bűn-e, mint a holokauszt áldozatait lépten-nyomon felhasználni pénzszerzésre, vagy mint jelen esetben is, politikai tőkére.

Fake news és liberális gerinctelenség 1.

2018.02.08.
Február elsejével lezárult egy magyar és székely ellenes botrány története román részről. A magyarellenes kijelentéseket mindig is kimagyarázó és mosdató balliberális média rendszer váltás óta egyik legmocskosabb fejezetét pedig úgy érzem dokumentálnom kell, mert nem mehetek el mellette szó nélkül. Különösen azért nem, mert a hazaáruló elkövetője cinikusan, gerinctelenül elutasít minden bocsánatkérést firtató kérdést, felszólítást.

Volt egyszer egy magyargyűlölő rádió, úgy hívták Klubrádió

2017.10.26.
Az Ötös című műsor szerdánkénti - Padödö vezette - adásának szignáljaként elhangzik egy kis általánosító, magyargyűlölő "mese":

Klubrádió - A világhírű magyargyűlölő rádió

2017.04.01.
A Klubrádió 2017.03.31-i Esti gyors című műsorában Tarlós István főpolgármester közterület-felügyelet által kiszabott bírságokkal kapcsolatos kijelentéséről beszélgetett a "kedves" műsorvezető, Báder Tamás Király Dávid Republicon intézet várospolitikai szakértőjével. Az alább szó szerint idézett szöveg a lenti hivatkozás 26:28-től meghallgatható.
Ternesz Loránd - haereticus.hu@gmail.com

Ezeket a cikkeket olvastad már?