A Fidesz-KDNP plakátjait rongálják Pikó és Karácsony hordái a VIII. kerületben

2019.10.07.
Ideje lenne feljelenteni a fake news gyáros, magyargyűlölettől eltorzult képű pikó hordáját plakátrongálásért! Még meg sem választották őket, már elkezdték a rombolást.

A vallásfilozófus gábor györgy ismét megbukott vallásfilozófiából

2019.09.28.
Orbán Viktor szeptember 14-én a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége XII. kongresszusán beszélt ismét a keresztény szabadságról, amelyet összevetett a liberális szabadság felfogással. Mint várható volt, ez megint triggerelte a kereszténység gyűlölő vallásfilozófust, gábor györgyöt. Annyira aktivizálta magát, hogy a szektATV-s szereplése mellett a "Mégis félek book" oldalán több bejegyzésben és még a magyargyűlölő klubrádió nevű dögkút Megbeszéljük című műsorába is betelefonálva fejtette ki véleményét a miniszterelnökről és a keresztény szabadságról. Hiába vallásfilozófia a fő foglalkozása - a hobbiként űzött politológia mellett - mégis a legnagyobb hülyeségeket teológiai témákban követte el. (Végig kisbetűvel írom a nevét, de ezt nem tudatlanságból teszem, hanem direkt utalva egy korábbi húzására, amikor rátámadt egy akkor még diák lányra, Párkányi Eszterre. Neki szabad volt lehülyézve, kioktatva és a maga érdemtelen felsőbbrendűségében rátámadni egy lányra, miközben kicsit se rejtegetett képmutatással és álfelháborodással védelmeznek egy trágárkodó, tanulatlan és mocskosszájú senkiházit, nagy blankát, aki épp megkapja azt a kritikát, amelyet megérdemelt. Persze gábor györgy rövid firkálmánya ott is hemzseg az idiotizmustól csak azért, hogy minél többet tudjon rúgni Párkányi Eszterbe. Ezért gábor györgy nevét már régóta csupa kisbetűvel írom le.)

Thunberget is megtámadta a liberális gyűlölet vírusa

2019.09.24.
Thunberg zsigeri gyűlölettől eltorzult arcán látszik, hogy sikeresen abuzálta őt a liberalizmus. Egy normális világban ez a gyerek tanulna, vagy legalább tisztelettel beszélne, de sajnos mára már a tizenéveseket is megtámadta a liberális gyűlölet vírusa. Ha lenne atombombája ennek a fiatal liberálnáci gyereknek, akkor rögtön, habozás nélkül ledobná. Remélem megmotozzák, mert a végén visz magával fegyvert!
Az egész kampány, a politikai pedofília iskolapéldája.

Csunderlik Péter: Radikálisok, szabadgondolkodók, ateisták; A Galilei Kör története (1908-1919) - Könyvbemutató

2019.04.07.
Idén március 21-én volt 100 éve, hogy elindult a Tanácsköztársaság 133 napos rémuralma. Ez még csak "enyhe" bevezetője volt a későbbi 40 éves diktatúrának, amely jóval tovább tartott, de ugyancsak megbukott - aminek idén van 30 éves évfordulója. Azonban ne higgyük, hogy a kommunizmus és mindenféle elkorcsosult utópia, illetve annak hívei ne lennének köztünk. Most is a csatornafedőt kaparásszák alig várva, hogy magyar vérrel ünnepeljék meg a kommunizmus magyarországi hatalomra jutásának századik évfordulóját. A Lenin-fiúk ma is köztünk vannak és a már 9 éves konzervatív kormány tagjait - és ha kell szavazóit - látnák szívesen lógni egy lámpavason, ahogy pl. a 24.hu firkászai vagy Márki-Zay Péter emlegette a többfunkciós világító eszközt. S nyakunkon maradtak a kommunista diktatúra áltörténészei, akik retusálni igyekeznek minden vérvörös bűnt a magyar történelemből. Már tanítványaik is vannak. Itt van mindjárt Csunderlik Péter nevű lelkes múltferdítő, aki a Galilei Körről jelentetett meg egy kötetet 2017-ben. Nagy részletességgel mutatja be megalakulásukat és tevékenységük első felét, ugyanakkor elhallgatja és mentegeti, hogy a csoport tagjai milyen fontos szerepet töltöttek be a Tanácsköztársaság 133 napja alatt különösen annak terrorjában. Szándéka ellenére mégis azt mutatja be igen pontosan fércműve által, hogy a gondolat és a szavak, ha gyűlölettel és beteg ideológiával telítődnek, szükség szerűen vezetnek terrorhoz és diktatúrához.

Liberális nőverés rendben! Jobbikos nők elleni verbális erőszak pedig cuki!

2018.03.28.
A liberálisok védik a nőverő Juhász Pétert! Ha libsi követi el, a családon belüli erőszak és terror rendben van, nem vonulgatnak, nem ajvékolnak, nem hisztiznek. Azt nem írja meg a New York Times! A korábban náci, de mára már liberálnáci Jobbik nevű zsidó vicc egyik alelnöke egy női beosztottjának vebális erőszakkal kedveskedik, az pedig a cukisodás része.
Címkék: liberalizmus

"A bevándorlók jobbak, mint a honos népesség" kijelentés elő- és utóélete

2018.03.26.
Melegh Attila szociológus mellett 500 tudós hisztizik, mert Orbán Viktor évértékelőjében utalt a kormánypárti média által felkapott 2015-ben az - akkor még ballibsi - Origónak adott interjújára. Ebből a beszédben is idézett mondat: "mindenhonnan olyanok érkeznek hozzák (sic!), akik jobbak, mint a hazai népesség". Értette ezt az akkor Afrikából és a Közel-Keletről egyszerre, egy időben megindított migránshordára. Melegh Attila állítólag tudós, rengeteget publikál, amit önéletrajzában hosszasan felsorol. Nos ez a művelt, okos, állítólag világhíres tudós mégis, hogy tud egyetlen cikkben annyi megalapozatlan, dilettáns kijelentést mondani, mint abban a bizonyos Origóban 2015.06.10-én megjelent cikkben?

Volt egyszer egy magyargyűlölő rádió, úgy hívták Klubrádió

2017.10.26.
Az Ötös című műsor szerdánkénti - Padödö vezette - adásának szignáljaként elhangzik egy kis általánosító, magyargyűlölő "mese":

Soros György Mein Kampfja - egy karakter-öngyilkosság bemutatása

2017.06.22.
(Jelen cikkem Soros György: A nyílt társadalom avagy a globális kapitalizmus megreformálása című könyvét hivatott bemutatni. Az idézetek utáni zárójelben lévő számok a Scolar Kiadó, Budapesten 2001. évben megjelent kiadás oldalszámai)

Aki azt várja, hogy Soros könyveinél valamit is számít a cím, és itt majd részletesen, logikusan fölépítve kifejti, hogy mi a nyílt társadalom, az csalódni fog. Ez is egy ellentmondásokkal teli, szedett-vedett, csapongó elmélkedés csupán. Próbál tudományos lenni, próbál filozofálni, de önmagának és olvasóinak egyaránt bevallja, hogy erre valójában képtelen: "Az 1960-as években három éven át foglalkoztam ezzel a problémával, de mivel egy nap rádöbbentem, hogy magam sem értem, mit írtam az előző napon, feladtam." (34) Itt a reflexivitás problémájára gondol, ami világnézetének alapja, s alább ki is fejtem mit ért ez alatt. Ezt a könyvet 2000-ben írta, 70 évesen, s fő művének tartja. Abban mindenképp igaza van, hogy ebben gondolkodásának, világképének ördögi volta minden logikai bukfenc és zavarosság ellenére világosan megjelenik. Ezért is kárhoztatom, hogy ebben a politikai helyzetben, ami most e cikk írásakor van Magyarországon és Európában, amikor a kormány felvállalja az összeütközést Sorossal, akkor a jobboldali média nem idéz ebből a könyvből, ami Soros Mein Kampfjának tekinthető. Őrajta már nem kell karaktergyilkosságot elkövetni, hiszen ezt már önmaga megtette ezzel a könyvvel. Soros önkeze által lett erkölcsi hulla.

Libsi hiszti - Nem tudják, mit cselekszenek

2017.04.23.
Elmentem Jussi Valtonen "Nem tudják, mit cselekszenek" című könyvének a 2017-es Könyvfesztiválon április 22-én megtartott bemutatójára. Még el sem kezdődött az esemény, sajnos máris elveszítette könyvbemutató jellegét.

Mindenki - avagy a gyerekeknek mindent szabad?

2017.03.19.
Február végén végre egy magyar film is kapott Oscar-díjat. A Saul fiát tavaly nem igazán tudtam annak tekinteni, s bár ezzel a mostanival is rengeteg baj van, de legalább a gyerekszínészek kiválóak voltak, nem pedig mesterkéltek, mint a tavalyi Oscar-díjas alkotás, vagy a Testről és lélekről című fesztiváldíjat nyert, agyonajnározott mű előzetesének minden párbeszédéből sugárzik. Őmiattuk megérdemelte ez a film a díjat, ha az üzenetéért nem is - bár kétségtelen, hogy azért kapta.
12
Ternesz Loránd - haereticus.hu@gmail.com

Ezeket a cikkeket olvastad már?