Te niedermüller péter nevű förtelmes képződmény!

Te niedermüller péter nevű förtelmes képződmény! Ha förtelmes képződményt akarsz látni, akkor nézz tükörbe, és ha förtelmes képződményt, mint ideológiát, akkor pedig nézz a liberalizmusra meg a degeneráltak koalíciójára. Ha te senkiházi, mindezt a zsidókra mondod, vagy ideológiaként a cionizmusra, ahol méricskélik - egyedüliként a nemzetek között, hogy ki egész és ki hanyad zsidó, akkor már rég jött volna érted a kóser Vér és Becsület, a Tett és Védelem Alapítvány, hogy bíróság elé citáljon. Te ott tetszelegsz holokauszt megemlékezéseken. Ott pofázol a kirekesztés és a rasszizmus ellen, miközben rasszista és kirekesztő szöveget nyomsz. Te elböfögheted a hazugságot 666-odjára is, hogy ideológiáról beszéltél, de aki nem a degeneráltak koalíciójára szavaz, vagy legalább veled ellentétben van akár egyetlen működő, önálló gondolkodásra képes agysejtje, minimális erkölcse, vagy minimum 1-es IQ-ja, az érti, hogy személyekről beszéltél. A förtelmes mondatban T/2 személyben beszéltél, majd ónodi nevű képződmény beböffenésének köszönhetően elhangzott a férfi és nő megkülönböztetése, amit a közéleti terrorista pontosított. Tehát a náci időket idéző rasszista mondat előtt vagy után totálisan mindegy mi hangzott el, a mondat önmagában megáll, és kimeríti a gyűlöletbeszéd minden ismérvét.
Az hogy a magyarok, a magyar népesség növekedését magyarok megszületésével akarja elérni, nem rasszizmus. Nem tehetünk róla, hogy mi magyarok fehérek vagyunk. A kormány egyszer nem beszélt fehér családokról. Azt te degenerált förtelmes képződmény, te hazudod hozzá!
Takarodj a közéletből! Takarodj a hazánkból!!!

U.i.: ónodi molnár dórának, a mellette ülő majomképű idiótának és a szektATV műsorvezetőjének tettestársi felelőssége van ebben a rasszista gyűlöletbeszédben. Bár ónodi nevű fake news gyáros förmedvénynek, aki a cserkészetről is hazugságokat firkált, sokkal súlyosabban, mint a másik kettő képződménynek!

forrás:

https://youtu.be/AxMHUjeR1h8?t=22m30s

https://www.youtube.com/watch?v=UALgxe8Nc34

https://haereticus.blogstar.hu/./pages/haereticus/contents/blog/89752/pics/lead_800x600.jpg
kirekesztés,rasszizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ternesz Loránd - haereticus.hu@gmail.com

Ezeket a cikkeket olvastad már?