A nagy ervin-szerű képződménynek

Dögkútszerű képződmény a balliberális szennyházi élet, amit én ámulva-bámulva nézek. Nagyon komoly indulatokat gerjeszt bennem egy-egy ilyen félnótás "színész" seggnyalónak a hozzászólása.
És most jön egy ilyen nagy ervin-szerű képződmény, egy ilyen típusú csávó, azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni, egyfajta politikai szituációban, amitől ő azt gondolja, hogy ettől valamiféle nyeresége lesz. Ez öngyilkosság!
Szerintem nem volt jó ötlet rálépni a valódi magyar művészetnek a bütykére. Leváltani Bán Teodórát csak azért mert nem liberális szennyházat csinál. Ráültetni Nemcsák Károly nyakára egy undorító szadeszes vásárhelyi mária-szerű képződményt. Befenyíteni a valódi színházat, az Újszínházat és Dörner Györgyöt. Koholni egy primitív és átlátszó zaklatási hazugságot, amivel egy ártatlan embert szinte a halálba kergetnek. Mert tudod, te emberszerű képződmény, gothárt nem véletlen nem kerülgeti a szívroham, mert ő nem ártatlan és mert neki se erkölcse se gerince. Ahogy neked se, mivel mentegeted őt és a mocskát.

Nagyon rossz ötlet volt, mert ha a kreatív energiáinkat elkezdjük használni a politikának, akkor nagy szarban lesztek!

vásárhelyi mária-szerű képződmény
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ternesz Loránd - haereticus.hu@gmail.com

Ezeket a cikkeket olvastad már?