Szellemi hullagyalázás a Klubrádióban

Tudom, hogy ha folyamatosan a Klubrádiót hallgatnám, akkor minden nap írhatnék ide egy bejegyzést az épp aktuális magyargyűlöletről - és átnevezhetném a blogomat "Klubrádió figyelő"-nek. Még arra is legyintettem, amikor a napi kérdésbe burkoltan össznépileg levarangykirályozták Magyarország miniszterelnökét. (Eközben a Klubrádión a szadesz bérenc göncz lepatkányozásának idézéséért pedig perelni akar az elfajzott koncz zsuzsi és vásárhelyi mariska.) Legutóbb is csak a Facebook oldalon írtam meg röviden véleményem az "Esti gyors" című műsor legújabb üdvöskéje, Gergely Zsófia hazugságoktól hemzsegő jegyzetéről.
Egyébként pont ezek az Esti gyorst bevető firkálmányok a legalkalmasabbak, hogy a rádiós műsorvezetők/"újságírók", azaz balliberális propagandisták kiéljék magyargyűlöletüket, Orbángyűlöletüket és egyéb ferdehajlamaikat. Ma viszont fennakadtam Rózsa Péter - magyargyülöletben alig marad el Bádertől, de propagandában azért túl szokta szárnyalni) jegyzetén, vagyis szellemi hullagyalázásán. A jegyzet így szól (Ez nem jelent meg a f888szbukkon, ezért megint leirat. Viszont Rózsa Péter sem tud hangsúlyozva olvasni, ezért ahelyett, hogy az egész egy nagy végtelen mondat lenne, néhol merészeltem központozással értelmezni. Remélem nem vittem a kelleténél több értelmezést ezzel ebbe a ballib propagandának szánt mondathalomba. Szóval következzen a jegyzet szerűség leirata:

"Nekem a Stop Sorosról a Budapest második világháborús ostroma jut eszembe, vagy ez is eszembe jut. És pedig az a része, amikor a város rendőrkapitánya napi parancsba adta, hogy az elfogott, még bujdosó zsidókat nem szabad a nyílt színen kivégezni, csak úgy az utcán, mert még ezzel a lakosság körében felesleges szolidaritás érzés keletkezik. Ezért hát zárt helyen kell a likvidálásukat végrehajtani. Mindeközben az utcáról utcára haladó szovjet csapatok jöttek előre. A város már romokban állt, és Budapest rendőrkapitánya ebben a helyzetben az utolsó fegyvereket nem a megszállók, hanem a bujkáló magyar zsidók ellen vetette be.
Most nem fogok elnézést kérni a durva háborús hasonlatért. Egyszerűen azért, mert a mai kormány immár nyolcadik éve háborús tömeghisztériában tartja ezt az országot, és ez most már nyilván rám is hatással volt. No szóval.
Annyiban hasonló a helyzet, hogy közben napról-napra tovább romlik a lakosság egészségügyi ellátása - tegyük hozzá, amiből ezernyolcszáz milliárd forintot vont ki az elmúlt években a kormány. Az a kormány, amely tovább szűkíti a továbbtanulási lehetőségeket. Csökkenti a gimnáziumi és az állami támogatottságú férőhelyek számát. És hát ezért további százezrek készülnek elhagyni az országot. Nos tehát mindeközben a kormány a nálunk nem létező migráció elleni hadviselés újabb agyszüleményével terheli a törvényhozást, a hivatalokat és hát persze minket.
Röviden fogalmazva a magyar kormány a magyar állampolgárok által működtetett egyesületek és alapítványok üldözésébe kezdett. Annyiban persze sántít a háborús helyzettel való összevetés, hogy amíg ott embereket öltek, itt meg csak(!), CSAK(!) a társadalom megfélemlítésére törekszenek, de hát hosszú távon ez is halál. A szabad, demokratikus magyar társadalom halála. Annyiban viszont mégis csak hasonlítanak a két korszak ezen eseményei, hogy mind az akkori magyar zsidók, mind a mostani magyar civilek elleni hajtóvadászatot elborult agyú gonosz emberek irányították és irányítják. Olyanok, akik egy-egy vezér hagymázos gondolatait valóra váltva felelnek meg a hatalomnak, kiiktatva minden ésszerű és minden humanitárius szempontot, teret engedve a bennünk lakó primitív indulatoknak és előítéleteknek. A háborúra esküdtek, és ha nincs ellenség, hát látjuk, csinálnak maguknak. Azt mondom erre, hogy békére alkalmatlanok szolgálják ma ezt az országot, illetve ezt a hatalmat. A kérdés az, hogy meddig."

Azt talán említenem sem kell, hogy a benne foglalt állítások egyike sem igaz. Mondatonként cáfolható. Csak párat ragadnék ki, mert nem ez a gyűlölettől bűzlő szóhalom legmocskosabb része.
"Az a kormány, amely tovább szűkíti a továbbtanulási lehetőségeket. Csökkenti a gimnáziumi és az állami támogatottságú férőhelyek számát." Én még emlékszem, hogy már 2010 előtt a szocik égető szakmunkás hiányról kezdtek beszélni, s ennek érdekében ők akarták csökkenteni a diplomások számát és növelni a szakmunkásokét. Például elég csak beírni a gugliba: "szakmunkáshiány 2009", máris özönlenek a korabeli cikkek, tanulmányok.
Majd az ezután következő mondat: "És hát ezért további százezrek készülnek elhagyni az országot." Ebben egyrészt az a burkolt kívánság jelenik meg, hogy minél több magyar hagyja el hazáját, amit 2010 után évekig erős propagandával is megtámogatott a balliberális média, mondanom sem kell, élükön a Klubrádióval. E propaganda még a reklámokban is ment. Persze most nem a ballib Szadesz és Maszop valósítja meg, így máris a nép elhülyítéséről hazudnak gerinctelenül.
"Röviden fogalmazva a magyar kormány a magyar állampolgárok által működtetett egyesületek és alapítványok üldözésébe kezdett." Épp hogy a nem magyar állampolgárok által, hanem külföldi pénz által működtetet álegyesületek és álalapítványok ellen lép fel. Ezek a Soros Nyílt Társadalom Alapítványához ezer szálon kötődő szervezetek szervezték az ún. "Arab tavaszt", ukrán polgárháborút, macedón káoszt. Ezek propagandájaként indultak el egyszerre két irányból, Afrikából és a Közel-Keletről a migránsok.
"Most nem fogok elnézést kérni a durva háborús hasonlatért." Mert tán bármikor is elnézést kértél a durva nácizásért, de akár csak egyetlen hazugságért?
"békére alkalmatlanok szolgálják ma ezt az országot" Aki ebben a történetben békére alkalmatlan, az a skizofrén, nácikollaboráns soros patkány. Elég csak idézni tőle a következő kis szösszenetet: "A társadalmi problémák megoldását persze hiba volna a cégekre bízni, hiszen azoknak egyetlen céljuk van: a profitszerzés. Minél erősebb a verseny, annál kevésbé lóghatnak ki a sorból. A vezetőség hiába áll jó szándékú és becsületes emberekből, a helyzetük nem sok teret kínál a manőverezésre: kötelességük érvényesíteni a cég érdekeit. Ha úgy gondolják, hogy a cigaretta egészségtelen, vagy hogy erkölcstelen polgárháborút szítani egy bánya kitermelési jogának megszerzése miatt, akkor ott kell hagyniuk az állásukat. A helyüket olyanok fogják betölteni, akik hajlandóak a munka elvégzésére." (Soros György: A nyílt társadalom avagy a globális kapitalizmus megreformálása, Scolar Kiadó, Budapesten 2001. 192. oldal) Apropó, a kis hasonlatban felvázolt időszakban Gyuribá épp egy nácit kísérgetet, akinek segített a zsidók vagyonának elkobzásában. Ráadásul nem hogy semmi lelkiismeret furdalása nincsen, hanem egyenesen élete legboldogabb időszakának nevezi ezt. Azt már kár is megemlíteni, hogy neki és szervezeteinek köze volt az ún. Arab tavasz, az ukrajnai polgárháború kirobbantásában, valamint a makedóniai káosz előidézésében. A Youtube-on (még) megtekinthető az interjú: https://youtu.be/OsciAoQjDDs?t=7m30s
"A kérdés az, hogy meddig." Amennyiben ilyen primitíven gyűlölködve, hazudozva folytatjátok, akár örök időkig.

Már megszoktuk, hogy ha Magyarországon nem ballib kormány van, akkor kitör a diktatúra, ami ráadásul fasiszta és náci. Viszont az ilyen szedet-vetett, minden mondatában amúgy hazug jegyzetbe, még beleerőltetnek egy nem is annyira burkolt nácizást, akkor azért elgondolkodom, hogy vajon a holokauszt egyes mozzanatainak történelmi hitelességét megkérdőjelezni, akár csak kérédéseket föltenni azzal kapcsolatban nagyobb bűn-e, mint a holokauszt áldozatait lépten-nyomon felhasználni pénzszerzésre, vagy mint jelen esetben is, politikai tőkére. Mert a Stop Soros kampány és Budapest ostromakor történtek nem hogy köszönőviszonyban nincsenek egymással, hanem egyszerűen egy aljas és kicsinyes haszonszerzés a kettő egy lapon említése. Az áldozatokkal való újabb undorító takarózás. Szellemi hullagyalázás! Nem várok elnézést, nemhogy bocsánatkérést. Ahhoz erkölcsi érzék kellene, ami hiányzik a gyűlölettől hajtott firkászból.
Érdekes, hogy ki mikor zsidó, vagy épp nem zsidó. Ha valamely zsidó ártatlan magyarokat akaszt és lövet agyon, ahogy az a 1919-es patkány forradalomban történt, amikor a vezetés és a kivégző osztag tömve volt zsidókkal, akkor ők nem zsidók, mert ateisták voltak és magukat nem tartották zsidónak. Érdekes. Soros nem vallásos, és nagy ívben tesz a zsidóságára. Számára (az amúgy lopott és sosem volt) izrael pedig egy az összes megszüntetendő nemzetállam közül. Ráadásul a fent említett interjúban bevallja, hogy egy nácinak segített zsidó vagyonokat elkobozni. Bocsánatkérés? Soros nem ismeri ezt a fogalmat. Számára nem létezik morál. E cselekedete is amorális, ami szerinte azt jelenti, hogy nem vonható erkölcsi ítélet alá, mert amit tett, az nélküle is megtörtént volna (várom, hogy a rablógyilkosokat mikor fogják felmenteni). Egy normális ember erre mit mond? Kevesebbért is hurcoltak meg 90-es évit taposó idős embereket. Akkor most zsidó Soros, vagy nem? Szerintetek igen, mert akkor megint elő lehet húzni a náci kártyát. A legtöbb közszereplő, aki zsidó származású, rögtön gerinctelenül és gyáván származása mögé bújik. Itt soros nem kérte, megteszitek helyette, mert ebből akartok politikai tőkét kovácsolni.
"A háborúra esküdtek, és ha nincs ellenség, akkor - látjuk - csinálnak maguknak." A háborút nem mi kezdtük, és az azt kirobbantó ellenség pedig létezik, nem kell csinálni. Jelenleg Európa nemzetállamai elleni invázió folyik, amiben soros mocskos keze könyékig benne van. Elég csak a cikk végén belinkelt, általatok tagadott tervét elolvasni. Vagy Andreas von Rétyi forrásokkal gazdagon alátámasztott könyvét áttanulmányozni, vagy soros "A nyílt társadalom" című könyvét elolvasni (A blogomon írtam róla). De nem kell messzire menni: legutóbb Timmermanns vallotta be, hogy évtizedek óta kapcsolatban van sorossal, aki senki által meg nem választva, pénzspekulánsként nyíltan ki-be járkál az EU-s vezetésbe és ott osztja az észt meg a parancsokat. Folyamatosan eligazítást tart EU vezetőknek. Emberei pedig ott vannak minden fontosabb szervezetben, így az ENSZ-ben is, amely most szakmailag teljesen megalapozatlanul belehazudta a vakvilágba, hogy a migráció gazdasági fellendülést hoz. A határozattervezetet pedig mintha maga a spekuláns mondta volna tollba - még a filantróp szervezetek meghatározást is sikerült belerakni, csak hogy egyértelműbb legyen. Soros bevallottan el akarja törölni a nemzetállamokat. Európát meg akarja roppantani, ezért inváziót idéz elő. Ez ellen egy nemzet kormánya ne tegyen semmit, hanem asszisztáljon hozzá? Ne inkább vegye föl a harcot és ébresszen föl más országokat is, akit csak lehet? Remélem, hogy már soha nem lesz vége a Magyarországot és Európát védő, a nemzetállami érdekeket előtérbe helyező kormányzásnak, mert ha a csak a hatalomra pályázó és azon marakodó jelenlegi és jövőbeni balliberális, sorost kiszolgáló ellenzék ismét döntési helyzetbe kerül, akkor kiárusítja és elárulja hazánkat, ami pedig Magyarország végét fogja jelenteni. A magyar nép eddig mindig ellenállt a világot megváltani akaró, valójában csak pusztítást hozó ideológiáknak, remélem hogy a mostani liberális pusztításnak is megálljt parancsol. Ebben 2015 október 3. óta még inkább reménykedem.

A magyargyűlölő Klubrádióban elhangzott jegyzet (1:30-tól kezdődik): http://www.klubradio.hu/klubmp3/archiv/20180214/klub20180214-175853.mp3
Libsifirkász üdvöske jegyzete: https://www.facebook.com/estigyors18/posts/2027999797418584
Soros terve: https://www.scribd.com/document/360945252/Soros-Gyorgy-Az-Eredeti-Soros-terv-TELJES-Magyar-Forditasa

Klubrádió,magyargyűlölet,migráns,Soros,zsidóság
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?