Klubrádió - A világhírű magyargyűlölő rádió

A Klubrádió 2017.03.31-i Esti gyors című műsorában Tarlós István főpolgármester közterület-felügyelet által kiszabott bírságokkal kapcsolatos kijelentéséről beszélgetett  a "kedves" műsorvezető, Báder Tamás Király Dávid Republicon intézet várospolitikai szakértőjével. Az alább szó szerint idézett szöveg a lenti hivatkozás 26:28-től meghallgatható.

Király Dávid: Komoly veszélyt jelent az, ha egy-egy vezető politikus vagy családtagja nem keveredik bajba ilyen ügyben, akkor simán lehet, hogy akár évekig is törvénytelenül szabnak ki bírságokat a város különböző pontjain.

Báder Tamás: Hát ez ilyen magyar hagyomány, mondhatom. Egyébként még jellemző példa - és ez nem csak kerületi, hanem ez kifejezetten fővárosi - az ablakomból látszik, hogyan bilincselnek meg naponta öt-tíz autót a Damjanich utcában a fővárosi útszakaszon egy nagyon rosszul kitett tábla miatt, amit sok autós egyszerűen nem vesz észre, mert úgy van kitéve a tábla, és évek óta csinálják napi rendszerességgel ahelyett, hogy mondjuk azon a táblán állítanának, vagy kiraknának valamit még oda mellé, de nem. Inkább bilincselnek. Pénzbehajtás, lefordítom. Csak annyit, hogy nem éppen normakövető nép a magyar, és hogy ha szépen mondom ezt, akkor kicsit laza, hogyha csúnyábban, akkor azt mondom, hogy tahó. Ehhez akkor egy ilyen hozzáállású közterület-felügyelet kell, hogy rendbe tartsa a magyarokat, a budapestieket?

Kicsit sem általánosító, kicsit sem megbélyegző, kicsit sem gyűlölettől teli. Csak helyettesítsük be a "magyar" szót valamely védett népcsoporttal: "zsidó", "cigány" stb. Továbbá mi Báder Tamás? Gondolom fölháborodna, ha feltételezni merészelem, hogy őkelme nem magyar. Vagy ezzel magát is letahózta? Vannak még ehhez hasonló csodálatos idézni valók. Nemsokára ezeket is beírom ide, mert manapság egyre termékenyebb a tahóságban ez a világhírű magyargyűlölő adó.

Forrás: http://www.klubradio.hu/klubmp3/archiv/20170331/klub20170331-175852.mp3

Klubrádió,magyargyűlölet
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ternesz Loránd - haereticus.hu@gmail.com

Ezeket a cikkeket olvastad már?