Globális fórum az antiszemitizmus ellen

Az antiszemitizmus kifejezés  ilyen használata rasszista és kirekesztő! Sértő minden nem zsidó sémita emberre nézve! Inkább beszéljünk arról, hogyan lehet zsidó ellenességet csökkenteni. Egyszerű, mindenek előtt a zsidóknak az alábbi néhány lépést kell megtenniük:

  • Szüntessék meg Izrael államot, vonuljanak ki Palesztinából, amely sosem volt az övék! Mint nép sem léteztek az i. e. 7-6. századig, mert a zsidóság, amit ma annak hívnak, a sosem egységesült, mindig is különálló Izrael és Júda bukása után alakult ki egy erőszakos Jahve imádó szektából, amely Júda politikai propagandájából származott (ennek terméke az Ószövetség számos könyve). Fizessenek mindazért a kárért és bűnért a palesztinoknak, amit ellenük a huszadik század eleje óta elkövettek! Nem csak pénzben, mert nem lehet ezt virtuális szeméttel megfizetni!
  • Számolják föl maguk között a rasszizmust és az olyan náci fajtájú eszméket, mint a cionizmus!
  • Ne tolják a képünkbe naponta a holokausztot! Ne relativizálják azt, úgy hogy minden más népirtás jelentéktelenebb annál!
  • Számoljanak el múltjukkal, tárják fel és dolgozzák fel mindazt a bűnt, amit elkövettek olyan gyilkos eszmék kidolgozásában és megvalósításában, mint például a kommunizmus!
  • Viselkedjenek úgy, mint minden normális nép! Éljenek békességben minden más néppel, s ne tartsák magukat se többre, s persze, se kevesebbre mint más nép! Ha ezeket megteszik, már drasztikusan csökkenni fog a zsidó ellenesség. S a világ is sokkal békésebb hely lesz.
antiszemitizmus,izrael,Palesztina,zsidóság
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?