Köszönjük Obama!

Obama nem tett még semmit, csak megnyerte a választást a nyíltan agresszor Bush jelöltjével, McCainnel szemben, mégis 2009-ben megkapta a Nobel-békedíjat. Az indoklás szerint "a nemzetközi kapcsolatok és a népek közötti együttműködés erősítéséért" (Origó). McCainről tudjuk mivé lett: összefeküdt az Iszlám Állam terroristáival, megjelent a Maidanon Ukrainában, hogy nácikkal parolázzon. Ahol McCain megjelenik ott biztosra vehetjük, hogy háború lesz. Obamából mi lett? Tényleg a béke angyalává vált, mint azt elnöksége kezdetén, és e díj után sokan várták?

Eleinte a szavak terén mindenben az ellentétét képviselte Bushnak - kivonulás Irakból, Afganisztánból, guantánamói fogolytábor bezárása stb. De ahogy az idő múlt - és már lenni szokott - a tettek elmaradtak. Annyi történt, hogy az agresszor árnyékba vonult, s amit addig nyiltan, katonai erővel tett - ti. olajból, gázból és fegyverekből élő oligarhái üzleti érdekeit szolgálta ki - azt az elmúlt 6 évben a CIA nevű terrorszervezetén keresztül, titkosszolgálati eszközökkel folytatta. Civilnek álcázott szervezeteken keresztül beszivárgott a közel-keleti és észak-afrikai társadalmak repedéseibe, amit törésig feszített az "arab tavasz"-nak nevezett zavargásokig, hogy aztán minden atomjaira hullva káoszba fulladjon. Ahol nem sikerült eltüntetni a nem Amerika és Izrael barát rezsimet, ott szélsőséges terroristákat fegyvereztek föl és képeztek ki (Szíria), vagy viharos gyorsasággal összeállt az európai "DK", hogy mindent porig romboljon (Líbia). Iszlám szélsőségeseknek nevezett vadállatok felfegyverzésénél ott bábáskodik McCain! Nem sokkal később lerohanják irakot és Létrejön egy brutális terrorszervezet, amely Irak területén kikiáltja az ún. Iszlám Államot.
Ezen eseményeket megelőzően még 2010-ben több kémbotrány is kirobban. Június végén az Egyesült Államokban orosz kémek lepleződnek le (összesen 11-en, köztük Anna Chapman álnevű ),
Wikileaks nevű szervezet amerikai katonai dokumentumokat szivárogtat ki (Julian Assange). Végül mindezt a 2013-as Snowden-ügy koronázza meg. Edward Snowden az amerikai NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség) volt informatikusa meglép olyan dokumentumokkal, amelyek bizonyítják, hogy az USA Európa vezető politikusai, országai és nagyobb cégei ellen kémkedik. Miután a fél világon át üldözik, végül Oroszországban köt ki (Anna Chapman férjhez menne hozzá).
E kémbotrányok igazi jelentősége abban van, hogy immár akinek van szeme látja (többek között azt is, hogy nincs fekete és nincs fehér csak a szürke 50 árnyalata), és kis önálló gondolkodásra képes esze, érti az amerikai stratégiát. Az USA dönt, hogy kiszakítja Ukrajnát Oroszország érdekköréből. A módszerek ugyanazok: "civil szervezetek", tüntetések, ukrán nácikkal vigyorogva összebújó McCain, akiknek "áldásos" tevékenysége polgárháborúhoz vezet. Persze a nyugati sajtó úgy tálalja, hogy megint a demokrácia terjesztéséért és az agresszor Putyin megfékezéséért teszik mindezt. Az "arab tavasz" forgatókönyvét láthatjuk az ukrán események kapcsán is, s ez egyértelművé kellene hogy tegye mindenki számára, hogy mi a valódi felállás. 

USA az EU-t gyarmatnak tekinti, ami nem csak a folyamatos és pofátlan kémkedés, hanem egy egyenlőtlen, ún. szabadkereskedelmi megállapodás keretében gazdaságilag is maga alá gyűrné. Alapvető érdeke, hogy minden gazdasági kapcsolat megszakadjon Oroszország és Európa államai között. Ezért kell neki Ukrajna. Meg persze kiváló katonai tábor. Véleményem szerint USA mögött álló hatalom világháborút akar megint, persze főleg Európa földjén. Ezzel megint helyre billenne a gazdaság, és a fegyvergyártók és -kereskedők is jól járnának. Az "arab tavasz" nem csak Izraelnek kedvezett, hanem olyan hatalmi és társadalmi vákuumot hozott létre, amelybe a terrort betolta Európa kapujába. A liberalizmus álságos "értékei" mentén igyekeznek minden egészséges ellenreakciót meggátolni. Ha Európa nem engedelmeskedik, akkor végleg rázúdítja USA a terrort és a háborút Oroszországgal.
Az Iszlám Állam már Líbiában szervezkedik. Az, hogy tagjait nem a vallási meggyőződés vezérli, tisztán látszik brutális módszereikből, amely a mexikói drogmaffiák (különösen a Los Zetas) kivégzéseinek tökéletes másolása.
Míg Líbia "demokratizálásáért - értsd szétverésére és káoszba döntésére - villámgyorsan összehoztak egy katonai szövetséget, addig a védtelenné vált civilek megvédésére ugyanezt nem hajlandók. Csak a nyálukat verik, hogy határozottan meg keményen elítélik a népirtásokat. Ezzel ugyan nem mentenek meg egy lemészárolt, lefejezett, felgyújtott civil(!!!) áldozatot sem. Nagyon aggódnak a magyarországi "civilek" helyzetéért, de nekik semmi több ezer ártatlan halála, inkább menetelnek 12 naplopó embert és istent gyalázó firkász lelövése miatt. Hogy mennyire nem vallási meggyőződés vezérli az IÁ és a Boko Haram terroristáit, hanem a brutalitás maga, csak vesse össze mindenki módszereiket a mexikói drogbandákéval. Az IÁ a megtestesült gúnyrajz, amit a vallások gyalázására hoztak létre. Mind a Carlie Hebdoval, mind az IÁ-val ugyanaz a céljuk. Köszönöm, de nem kérek ebből a (liberális) demokráciának hazudott vélemény - és emlékezet - diktatúrából!!!

Szóval ezt a földi poklot hozta el nekünk a Nobel-békedíj angyala. Többet ért el, mint Bush valaha is remélhetett volna. "Yes, we can!" - ugye Obama! Hiába váltották le George Busht, ti akkor is folytatjátok, amit elkezdtetek 9/11-el. Az sem érdekelt, hogy néped valóban békét akart.

liberalizmus,Obama,terror,USA
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?